Algemene voorwaarden

     Translation in English can be received on request

 

     Algemene voorwaarden, bepaald door de eigenaar van Poppen(T)huis.


Betrouwbaarheid en eerlijkheid:

Poppen(T)huis staat als eenmanszaak met nummer 54505097 geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven. Poppen(T)huis staat voor een uniek product op het gebied van miniatuur huizen, kamers en scènes. Ik lever een bestelling pas af als ik zelf 100% tevreden ben over het resultaat.

Contact opnemen met Poppen(T)huis vanwege een vraag of een voorstel is te allen tijde vrijblijvend.


Bestellen:

Het bestellen van een huis, kamer of scène bij Poppen(T)huis wordt altijd vooraf gegaan door een periode van onderling overleg. U als wederpartij / koper en ik als eigenaar van Poppen(T)huis moeten eerst duidelijkheid en wederzijds overeenstemming hebben betreffende het ontwerp, de vaste prijs en de gewenste levertijd. Pas na de eerste betaling van 20 % van de vastgestelde vraagprijs, is de bestelling definitief geplaatst en gaat Poppen(T)huis met de bouw van start.


Betaling:

Vooraf aan de bouw van uw bestelling wordt een vaste aankoopprijs bepaald en met u besproken. Van dit bedrag wordt door u, de koper, minimaal 20 % betaald vóór dat de bouw begint. De resterende 80% van de aankoopprijs kan in één keer, of in termijnen betaald worden. Per bestelling wordt de te volgen betalingsweg met u besproken en overeen gekomen. Betaling geschied bij voorkeur per bank, onder vermelding van uw naam en een omschrijving van het bestelde bouwsel. U ontvangt van Poppen(T)huis altijd een bevestiging van ontvangst van betaling! Bij betaling in termijnen zal bij iedere termijnbetaling het resterend saldo met u worden gecommuniceerd. Op het moment dat u uw bestelling in bezit krijgt/neemt dient de volledige aankoopprijs betaald te zijn aan Poppen(T)huis.


Annuleren van uw bestelling:

U hebt als koper altijd de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. Omdat Poppen(T)huis na ontvangst van de 20 % aanbetaling direct start met de aankoop van materialen en het investeren in bouwtijd, worden betaalde gelden nooit terug gestort op rekening van de koper. Dit geld zowel voor de 20 % aanbetaling als ook voor de termijnbetalingen (indien u in termijnen betaald). In uitzonderlijke situaties is echter altijd overleg mogelijk, waarbij "(aan)betalingen terugbetalen" wordt bekeken.


Bouwverslag:

Poppen(T)huis werkt altijd gepassioneerd aan bestellingen. Om de vorderingen van de bouw van uw bestelling zichtbaar te maken, kan u zelf aangeven dat u graag een “bouwverslag” heeft. Een “bouwverslag” betekend dat Poppen(T)huis u regelmatig een mail stuurt met enkele nieuwe foto’s van uw bestelling en indien nodig wat extra tekst en uitleg.


In ontvangst nemen van uw bestelling:

De wijze van het in ontvangst nemen van uw bestelling, wordt samen met u besproken en bepaald. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Het bouwsel wordt per post verzonden, ALTIJD aangetekend en met verzekering, tegen geldende tarieven. Poppen(T)huis draagt zorg voor een degelijke verpakking en geeft altijd via een mail aan u door dat uw bestelling is verzonden. Verzendkosten zijn voor de koper/klant. Bij betaling in andere valuta dan de Euro, rekent Poppen(T)huis € 10,- transactiekosten door aan de koper/klant.
  • U kan uw bestelling ophalen bij Poppen(T)huis.
  • Poppen(T)huis komt uw bestelling kosteloos bij u thuis afleveren ( U dient binnen een straal van 25 km vanuit Helmond, plaats van vestiging van Poppen(T)huis, woonachtig te zijn).
    Bent u woonachtig buiten de straal van 25 km rondom Helmond, dan geldt een vergoeding van € 0,19 per gereden km. ( op basis van retour). De kosten van bezorging worden doorberekend aan de koper/klant.


Nadat het bouwsel is over gedragen aan U (de koper) is Poppen(T)huis niet meer aansprakelijk voor schade die ontstaat door onkundig gebruik en/of een ongeluk.  Vanwege de vaak veel aanwezige details aan het product, adviseert Poppen(T)huis altijd het persoonlijk ophalen of het door Poppen(T)huis laten bezorgen van uw bestelling.

Poppen(T)huis behoudt te allen tijde het recht om foto's van eigen gemaakt werk (zonder vermelding van uw persoonlijke gegevens) te gebruiken voor promotie doeleinden.

 

Privacy

Wij vinden uw privacy belangrijk! Uw gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. De gegevens die wij van u registreren zijn: voorletter of voornaam, achternaam, huisadres, postcode, woonplaats, e-mailadres en/of telefoonnummer. Uw gegevens worden opgeslagen met als doel het kunnen beantwoorden van uw informatieverzoek of het realiseren van uw opdracht. Met deze gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan en zij worden periodiek verwijderd. U kunt ook zelf aangeven dat u uw gegevens wil laten verwijderen, via info@poppen-t-huis.nl. Ik streef erna uw wensen binnen 48 uur te verwerken en U hiervan op de hoogte te stellen.

I.v.m. de privacywetgeving verklaart Poppen(T)huis dat de door u verstuurde (persoonlijke) gegevens uitsluitend bij mij, Bas Middel (eigenaar Poppen(T)huis), terecht komen en uitsluitend door mij worden gelezen en beantwoord. Uw gegevens worden niet verstuurd naar derden, tenzij u daar nadrukkelijk toestemming voor geeft.

 

 

 

Typefouten betreffende de tekst en prijs aanduidingen (op alle pagina's) zijn ondanks een goede controle voorbehouden.